Vi söker en ny medarbetare

Vår trotjänare Åsa kommer till våren att pensionera sig och skall därför lämna över stafettpinnen till en person med erfarenhet och ambition att driva hennes team vidare. Därför söker GefleRevisorerna AB en redovisningskonsult med ledarskaps egenskaper som vill växa tillsammans med oss.

INFORMATION OM TJÄNSTEN

Som redovisningskonsult hos oss arbetar du nära bolagets klienter med varierande och självständiga uppgifter utifrån klientens behov. Vi erbjuder våra klienter allt från löpande redovisning, lönehantering till bokslut och inkomstdeklarationer. Då Åsa kommer överlämna sin klientstock till dig kommer du även att ingå i ett team där vi ser dig ha en roll att stödja resterande medarbetare i kvalificerade frågor, planering och bokslutsarbete. Gruppen arbetar främst mot bygg- och fastighetsbranschen.

Är du även intresserad utav revisionsyrket och känner att du vill anta den utmaningen så kan din tjänst även innefatta att ingå i revisionsteamet som revisorsassistent under vissa delar av året.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som har yrkes/högskoleutbildning inom ekonomi. Du har minst 2 års relevant erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete på byrå. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att arbeta med helheten inom ekonomi och redovisning samt att du gillar att organisera och strukturera. Du behöver tycka det är lika kul att arbeta självständigt som i grupp och se det som en ära att kunden blir nöjd.

Vi är mån om att personalen ska ha en individuell utvecklingsplan som revideras minst en gång per år. Vi har interna utbildningar under hösten och möten löpande under året för att hålla oss uppdaterade på nyheter. Konferenser och andra aktiviteter förekommer då och då under året för att stärka teamet och arbeta med rutiner och kompetensutveckling.

Vi har alla nära till skratt och tycker om ta en fin fika i salongen på fredagar. Vi vill att våra medarbetare skall arbeta och utvecklas i en atmosfär där man trivs och det känns meningsfullt att gå till jobbet.

Sök via rekrytering@geflerevisorerna.se senast den 31 december 2023