Är du den som fattas i soffan?

GefleRevisorerna söker en kvalificerad redovisningskonsult med ambition att växa tillsammans med oss. Vi vill att våra medarbetare skall arbeta och utvecklas i en atmosfär där man trivs och att det känns meningsfullt att gå till jobbet. .

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå utav bokslut, årsredovisning, deklarationer, löneadministration samt till viss del bokföring. Du kommer direkt att få eget kundansvar och jobba självständigt.

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av redovisning, löner, bokslut, årsredovisning och deklarationer samt att du har eftergymnasiala studier inom ekonomi. Som person har du förmågan att strukturera upp ditt arbete, organisera och prioritera det du tar dig an på ett effektivt sätt. Du är bra på att bygga relationer och har lätt att kommunicera. Vår strävan är att upprätthålla en hög kvalitet och en god servicenivå på våra utförda arbeten och vi vill även att detta är viktigt för dig.

GefleRevisorerna är en revisionsbyrå som tillhandahåller tjänster som revision, redovisning och utbildning. Byrån ägs och drivs av två auktoriserade revisorer Mats Lindblom och Teresia Östmark. Kontoret ligger i centrala Gävle och kunderna finns framförallt i Gävle och i Stockholmsregionen. Vi är medlemmar i FAR. Start: Efter överenskommelse. Ange löneanspråk i ansökan.

Kontaktperson Teresia Östmark, rekrytering@geflerevisorerna.se